Vižinada

     5 sterren
  personen
  slaapkamer(s)

€ 1.899,00
vanaf, per week


Startpagina » » Beautiful villa with swimming pool and children’s pool, summer kitchen, infrared sauna and playroom
FOTO'S
BELANGRIJKE INFORMATIE

  • Regio: Istrië
  •      5 sterren
  •   personen
  •   slaapkamer(s)
  • vanaf € 1.899,00 per week
  • Accommodatie nummer #62229529
  • Partner is aangesloten bij:
      
INTRO

Filton Villa is een moderne villa met privé zwembad en ligt aan de rand van het dorpje Markovici, in de buurt van het pittoreske middeleeuwse stadje Vizinada. De dichtstbijzijnde stranden vindt u in Lanterna (16 km) met mooie, verzorgde kiezel- en rotsstranden.

In de omheinde tuin ligt het zwembad met hydromassage gedeelte, een kinderbad (15 m²) en een overdekte zomerkeuken. De villa bestaat uit een hoofdhuis en een dependance. Op de begane grond van het hoofdhuis vindt u een woonkamer met toegang tot het terras, een open keuken, een apart toilet, een relaxruimte met infraroodsauna en douche, twee slaapkamers met badkamers en suite en een speelkamer met TV, PS4 en een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met badkamers en suite. In de dependance bevindt zich de zomerkeuken, een fitnessruimte en een apart toilet.

In de buurt van de villa ligt een wijn- en olijfolie route die u kunt volgen. Voor fiets- en wandelliefhebbers loopt er naast de villa de bekende fiets- en wandelroute “Parenzana”. Deze route was aan het begin van de 20e eeuw een belangrijke spoorlijn tussen Istrië, Koper in Slovenië en Triëst in Italië. Deze trein reed dagelijks door het heuvelachtige landschap en vervoerde passagiers, zout, wijn, groente en fruit. Tegenwoordig is deze spoorlijn een toeristische attractie die jaarlijks door vele toeristen wordt bezocht. In Vizinada vindt u een supermarkt, een café, een geldautomaat en de eerste halte voor de toeristentrein Parenzana. Op 4 km afstand vindt u een pizzeria en een taverne met de heerlijke Istrische gerechten.

FACILITEITEN

KENMERKEN

GEBIED/KAART

Huidig appartement
Andere appartementen
TE DOEN IN DE OMGEVING

Fraaie villa met zwembad en kinderbad, zomerkeuken, infraroodsauna en speelkamer

CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID
Helaas is deze accommodatie niet (meer) beschikbaar

EVENTUELE BIJKOMENDE KOSTEN
Bijkomende kosten per boeking:
  • Geen bijkomende kosten

BOEKINGSINFORMATIE
Wanneer moet ik betalen?
De betalingsvoorwaarden kunnen variëren, dit is afhankelijk van de accommodatie en van onze partner waar wij uw boeking onderbrengen. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat er een aanbetaling van 20-40% wordt gevraagd. Het overige bedrag dient dan 4 tot 7 weken voor het vertrek of gedeeltelijk ter plaatse betaald te worden. De exacte betalingsvoorwaarden krijgt u per mail van onze partner na het maken van uw boeking.

Wat is het proces na de boeking?
U ontvangt binnen 10 minuten na uw boeking een bevestiging per email. Tevens krijgt u ook per e-mail een boekingsbevestiging van onze partner.

Wanneer ontvang ik mijn voucher?
Na de ontvangst van de laatste betaling en ongeveer twee tot vier weken voor vertrek ontvangt u de voucher met alle gegevens over de geboekte accommodatie en locatie.

Kan ik mijn reservering annuleren?
Een reservering annuleren is mogelijk per email. Houdt u er rekening mee dat annuleringskosten in rekening kunnen worden gebracht door onze partner. Wanneer u annuleringskosten dient te betalen, worden deze meestal verrekend met het bedrag dat u al betaald heeft. Tip: indien u een reisannuleringsverzekering heeft afgesloten en de reis annuleert met een reden die verzekerd  is (bijvoorbeeld ziekte of werkloosheid), dan worden de annuleringskosten die u heeft gemaakt,  vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.
WEER
REISINFORMATIE - AUTO
Kroatië is per auto goed te bereiken.

• Kroatië is een uitgestrekt land. Sommige delen van Kroatië zijn binnen een goede dag rijden te bereiken. Voor andere delen kan misschien een extra dag nodig zijn.
• De wegen in Kroatië zijn over het algemeen goed, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Kroatië heeft geen uitgestrekt netwerk van snelwegen. Wel zijn de meeste bestemmingen goed bereikbaar, ook per snelweg. Voor de snelwegen moet tol worden betaald.
• ‘S zomers kan het bij het op- en afrijden van de snelwegen behoorlijk druk zijn.

Tips:
• Kies ervoor om 2 dagen te rijden en te overnachten in Slovenië of Kroatië zodat je vakantie begint zodra je uit Nederland vertrekt
• Het landschap van Kroatië is schitterend, kies voor een secundaire route en misschien voor een extra overnachting onderweg
REISINFORMATIE - VLIEGTUIG
Er zijn diverse steden die vanuit Nederland, België en Duitsland  het hele jaar door  of tijdens het hoogseizoen per vliegtuig te bereiken zijn. Gemiddeld duurt een vliegreis naar Kroatië zo’n 2 uur. Kroatië is lid van de Europese Unie, maar nog geen onderdeel van het Schengen gebied wat betekent dat  er altijd noodzakelijke grenscontroles op vliegvelden zijn. De vliegvelden in Kroatië zijn erg modern en voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten. Het grootste en nationale vliegveld ligt in Zagreb; langs de kust zijn er diverse regionale vliegvelden zoals in Split, Dubrovnik, Zadar, Rijeka en Pula.

Tips:
• Vergelijk en boek je vlucht via de onderstaande zoekfunctie om de goedkoopste vluchten te vinden (hier vind je reguliere- en budgetmaatschappijen)
• Boek een huurauto zodat je niks van de omgeving hoeft te missen. Via de onderstaande zoekfunctie kan je de goedkoopste auto’s huren bij uiterst betrouwbare bedrijven.

Meer weten over vertrekluchthavens in Nederland, België en Duitsland en bestemmingen in Kroatië, druk dan op de volgende link: Informatie vliegbestemmingen Kroatië

BOEK HIER JE VLIEGTICKET
BOEK HIER JE HUURAUTO