Vela Luka

   3 sterren
  personen
  slaapkamer(s)

€ 3.631,00
vanaf, per week


Startpagina » » Seaside villa with private pool and beautiful view across the bay
FOTO'S
BELANGRIJKE INFORMATIE

  • Regio: Dalmatië
  •    3 sterren
  •   personen
  •   slaapkamer(s)
  • vanaf € 3.631,00 per week
  • Accommodatie nummer #62218508
  • Partner is aangesloten bij:
      
INTRO

Dit is een ideale villa voor vrienden of families die op zoek zijn naar een relaxte vakantie. De accommodatie is gelegen aan de zuidkust van het eiland Korčula, in een rustige baai met een duikclub als enige voorziening.
De villa ligt pal aan zee en biedt dan ook prachtige vergezichten over de zee en de baai. Deze goed verzorgde, ruime accommodatie bestaat uit drie zelfstandige appartementen.
Er is volop ruimte om het huis – kom samen met het hele gezelschap op een van de terrassen of op de zonneweide rond het zwembad. U kunt overal buiten genieten van het prachtige uitzicht – perfect om lekker te eten, luieren, heerlijk een drankje te drinken of lekker naar de sterren te kijken.
De dichtstbijzijnde winkels, restaurants en andere voorzieningen vindt u in het dorp Vela Luka, op ongeveer 8 km afstand. U kunt ook een auto, motor, boot of fiets huren in Vela Luka. Verder is er daar ook nog een taxidienst en een taxiboot.
Korčula is een prachtig eiland om te verkennen met zijn prachtige Mediterraanse vegetatie, wijngaarden, olijvenbomen, kleine dorpjes, mooie beschutte baaitjes en rijke cultuurhistorie. De grootste stad van het eiland, Korčula stad, stamt uit de tijd van de Oude Grieken. Dit levendige en pittoreske stadje is zeker een bezoek waard, evenals het schiereiland Pelješac aan de overkant van het water.

FACILITEITEN

KENMERKEN

GEBIED/KAART

Huidig appartement
Andere appartementen
TE DOEN IN DE OMGEVING

Villa aan zee, met privé-zwembad en mooi uitzicht over de baai

CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID
Helaas is deze accommodatie niet (meer) beschikbaar

EVENTUELE BIJKOMENDE KOSTEN
Bijkomende kosten per boeking:
  • Geen bijkomende kosten

BOEKINGSINFORMATIE
Wanneer moet ik betalen?
De betalingsvoorwaarden kunnen variëren, dit is afhankelijk van de accommodatie en van onze partner waar wij uw boeking onderbrengen. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat er een aanbetaling van 20-40% wordt gevraagd. Het overige bedrag dient dan 4 tot 7 weken voor het vertrek of gedeeltelijk ter plaatse betaald te worden. De exacte betalingsvoorwaarden krijgt u per mail van onze partner na het maken van uw boeking.

Wat is het proces na de boeking?
U ontvangt binnen 10 minuten na uw boeking een bevestiging per email. Tevens krijgt u ook per e-mail een boekingsbevestiging van onze partner.

Wanneer ontvang ik mijn voucher?
Na de ontvangst van de laatste betaling en ongeveer twee tot vier weken voor vertrek ontvangt u de voucher met alle gegevens over de geboekte accommodatie en locatie.

Kan ik mijn reservering annuleren?
Een reservering annuleren is mogelijk per email. Houdt u er rekening mee dat annuleringskosten in rekening kunnen worden gebracht door onze partner. Wanneer u annuleringskosten dient te betalen, worden deze meestal verrekend met het bedrag dat u al betaald heeft. Tip: indien u een reisannuleringsverzekering heeft afgesloten en de reis annuleert met een reden die verzekerd  is (bijvoorbeeld ziekte of werkloosheid), dan worden de annuleringskosten die u heeft gemaakt,  vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.
WEER
REISINFORMATIE - AUTO
Kroatië is per auto goed te bereiken.

• Kroatië is een uitgestrekt land. Sommige delen van Kroatië zijn binnen een goede dag rijden te bereiken. Voor andere delen kan misschien een extra dag nodig zijn.
• De wegen in Kroatië zijn over het algemeen goed, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Kroatië heeft geen uitgestrekt netwerk van snelwegen. Wel zijn de meeste bestemmingen goed bereikbaar, ook per snelweg. Voor de snelwegen moet tol worden betaald.
• ‘S zomers kan het bij het op- en afrijden van de snelwegen behoorlijk druk zijn.

Tips:
• Kies ervoor om 2 dagen te rijden en te overnachten in Slovenië of Kroatië zodat je vakantie begint zodra je uit Nederland vertrekt
• Het landschap van Kroatië is schitterend, kies voor een secundaire route en misschien voor een extra overnachting onderweg
REISINFORMATIE - VLIEGTUIG
Er zijn diverse steden die vanuit Nederland, België en Duitsland  het hele jaar door  of tijdens het hoogseizoen per vliegtuig te bereiken zijn. Gemiddeld duurt een vliegreis naar Kroatië zo’n 2 uur. Kroatië is lid van de Europese Unie, maar nog geen onderdeel van het Schengen gebied wat betekent dat  er altijd noodzakelijke grenscontroles op vliegvelden zijn. De vliegvelden in Kroatië zijn erg modern en voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten. Het grootste en nationale vliegveld ligt in Zagreb; langs de kust zijn er diverse regionale vliegvelden zoals in Split, Dubrovnik, Zadar, Rijeka en Pula.

Tips:
• Vergelijk en boek je vlucht via de onderstaande zoekfunctie om de goedkoopste vluchten te vinden (hier vind je reguliere- en budgetmaatschappijen)
• Boek een huurauto zodat je niks van de omgeving hoeft te missen. Via de onderstaande zoekfunctie kan je de goedkoopste auto’s huren bij uiterst betrouwbare bedrijven.

Meer weten over vertrekluchthavens in Nederland, België en Duitsland en bestemmingen in Kroatië, druk dan op de volgende link: Informatie vliegbestemmingen Kroatië

BOEK HIER JE VLIEGTICKET
BOEK HIER JE HUURAUTO