Startpagina » Rondreizen » Rondreis Dalmatië

Rondreis DalmatiëDuur: 10 dagen   |   Dagen: Alle   |   Opstapplaats: Zadar, Split of Dubrovnik

Geniet van echte mediterrane leven! Dalmatië is de meest zuidelijke regio van Kroatië en grenst aan de Adriatische Zee. Dit gebied van Kroatie staat bekend om haar pittoreske baaien, uitstekende wijnen, eeuwenoude dorpen en steden en… om niet te vergeten….alles op z’n tijd te doen.

Algemeen over de reis

Tijdens deze reis ga je op ontdekking uit in Dalmatië. De regio Dalmatië strekt zich van nog boven Zadar tot het zuidelijke Dubrovnik.

Je bezoekt de hoogtepunten van Dalmatië: Dubrovnik, Split, Trogir, Sibenik en Zadar. Je hebt de mogelijkheid om vanuit Nederland per auto naar Kroatië te rijden of met het vliegtuig aan te komen in Zadar, Split of Dubrovnik. Dalmatië is de regio van Kroatië waar de tijd soms een beetje stil gestaan heeft. Hier kan je dan ook echt genieten van lokale specialiteiten en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Daarnaast biedt Dalmatië ook hippe steden zoals Split en Zadar. Dalmatië biedt een ideale combinatie tussen cultuur, strand en natuur. Voor de pittoreske kust liggen honderden eilanden en in de binnenlanden bijzondere nationale parken en natuurparken.

Welke opties zijn er

Deze reis wordt samen met je samengesteld. Gelukkig zijn wij de kenners, laat je dus vooral verrassen… Om je vast een beetje in de stemming te brengen geven we je vast wat opties:

Over uw verblijf

Kroatië staat bekend om haar vele, vele, vele appartementen en villa’s. Samen met jou kijken we wat je budget is en welke accommodaties het meest geschikt zijn voor jouw reis. 24Tripper biedt een grote hoeveelheid accommodaties van 1 tot 5 sterren, direct aan zee, of idyllisch in een oude binnenstad.

Prijzen en data

Afbeeldingsresultaat voor Divna (Pelješac)

Jouw vakantie, onze zorg. Wil je echt alle hotspots van Dalmatië zien, dan raden we je aan om een rondreis van 2 weken te overwegen. Heb je meer of minder tijd, geen probleem, ook dit is natuurlijk mogelijk. Samen bekijken we de beste opties met de beste prijzen. Je kunt 10 dagen genieten tijdens deze rondreis. Wil je een aangepast duur, laat dit vooral aan ons weten.

Wat nu?

Vul onderstaand aanvraag formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op om de reis samen te stellen. Vervolgens ontvang je van ons een offerte met alle details van de reis, accommodaties en voorwaarden.

Waar wacht je nog op?


Boek deze rondreis