Reservering: bedankttekst

Geschreven op 30-04-2019 11:43 door

Uw reservering is afgerond!


Binnen enkele ogenblikken ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Na enige tijd ontvangt u een tweede bevestiging van onze partner met alle benodigde informatie. Heeft u hierna nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.


Reist u per auto? 24Tripper biedt de mogelijkheid een overnachting te boeken in een van de landen waar u doorheen reist. Wel zo fijn als u uitgerust aan uw vakantie kunt beginnen. Start nu met zoeken naar een huurauto.


Reist u liever per vliegtuig? Wij bieden u de mogelijkheid  een vliegticket te reserveren.

Via onze zoekfunctie kunt u de goedkoopste vliegtickets vinden, aangeboden door Skyscanner.


In het laatste geval kunt u natuurlijk via onze site een huurauto reserveren,  de zoekfunctie geeft u in dit geval een overzicht van de goedkoopste en betrouwbaarste partners.


24Tripper wenst u veel reisplezier en we zien u graag terug voor een volgende reis of voor het eventueel bijboeken van de beste belevenissen die Kroatie te bieden heeft voor of tijdens uw vakantie.

Get in touch


Heb je een vraag, of opmerking ergens over? Laat dan je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook volgen op de onderstaande sociale media. Tot ziens bij 24Tripper!