Zon, zee en strand

Geschreven op 07-11-2017 11:01 door

Vind het strand van je dromen, schitterende turquoise zee, afgelegen baaien, meer dan 1000 eilanden en meer dan 6000 kilometer kust. Lekker de hele vakantie luieren terwijl je geniet van de bijzondere uitzichten of toch liever de ideale combinatie en het strand combineren met culturele hoogtepunten!


Kroatië heeft een uitgestrekte kust met bijzonder veel baaien en inhammen gecombineerd met pittoreske vissersdorpjes en havenstadjes. Een strandvakantie in Kroatië is absoluut de moeite waard. De kust is ideaal te combineren met bijzondere uitstapjes naar historische steden of groene oases.


Continue zoeken wij naar de mooiste plekjes om een onvergetelijke zonvakantie door te brengen. Of het nu een villa met zwembad is of een appartement met uitzicht over de schitterende Adriatische Zee; alle vakanties staan garant voor een ultieme vakantie beleving. Kies uit één van de bovenstaande uitgelichte accommodaties of gebruik de zoekfunctie om jouw persoonlijke favoriet te vinden.


Druk op de volgende link als je meer te weten wilt komen over de verschillende steden en dorpjes waar 24Tripper vakanties aanbiedt?


Lees meer…


Banje Strand Dubrovnik Kroatie


Bol Strand Bol, Brac


Bol Strand Bol, Brac

Get in touch


Heb je een vraag, of opmerking ergens over? Laat dan je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook volgen op de onderstaande sociale media. Tot ziens bij 24Tripper!