Interhome

Informatie

Geschreven op 25-05-2020 21:46 door Ivo

Voorwaarden


Wij zijn blij dat u geïnteresseerd bent in een vakantiehuis van Interhome en danken u voor uw vertrouwen. Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden in PDF-formaat.


Voorwaarden (PDF)


Klik hier voor de algemene verzekeringsvoorwaarden


ANVR


HHD AG is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.


De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.


Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR–Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie


Calamiteitenfonds


HHD AG is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.interhome.nl/klanten-service/conditions/ 


Verzekeringen


Wij zijn ervan overtuigd dat u altijd goede herinneringen moet overhouden aan uw vakantie. Daarom bieden wij bij iedere boeking u een gratis ERV annuleringsverzekering aan. Wij adviseren u tevens om een optionele reisverzekering van ERV reisverzekering af te sluiten.


Uw dekking voor uw reis: ERV annuleringsverzekering


Bij iedere boeking van Interhome is een gratis ERV annuleringsverzekering inbegrepen. Het eigen risico per schadegeval bedraagt 20% van de vergoedbare schade. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV annuleringsverzekering.


Uw dekking tijdens uw reis: ERV reisverzekering


Haal het beste uit uw reisverzekeringWij raden aan dat u de ERV reisverzekering af te sluiten, zodat u profiteert van de 2e extra dekking en diensten. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV reisverzekering.


Boeking


De ERV annuleringsverzekering zit al verwerkt in de boekingsprijs. De ERV reisverzekering kan worden toegevoegd aan uw boeking tijdens het boekingsproces. Als u uw vakantiehuis of appartement al heeft geboekt, dan kunt u vervolgens uw ERV reisverzekering boeken tot de dag van aankomst door te bellen naar het Interhome callcenter op 070 4141 000.


Claim documenten


Bij verlies kan er een claim worden gemaakt door het invullen van een van de volgende relevante formulieren:Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.interhome.nl/klanten-service/verzekeringen/

Get in touch


Heb je een vraag, of opmerking ergens over? Laat dan je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook volgen op de onderstaande sociale media. Tot ziens bij 24Tripper!